17.mai 2019

Flaggborgen

Minnehøytidelighet kl 8:00 i Skøyenparken

Feiringen av dagen starter med minnehøytidelighet i Skøyenparken, hvor Østensjø Skoles Musikkorps spiller.

Barnetoget i sentrum

Østensjø skole skal i år gå som nummer 74 i barnetoget. Avgang fra Prinsessens plass ca kl 11.15/11:30. Det regnes ca. 1 - 1 1/2 minutt pr. skole.

Praktisk info:

• Vi har felles transport fra skolen med buss. Elevene fra 1. – 7. klasse møter på skolen senest kl 10:00. Bussen går kl 10:15
  • Det er en egenandel på kr 40,- for bussen. Egenandelen leveres kontaktlærer så fort som mulig, og senest fredag 10. mai.
  • Vi oppfordrer alle elevene som skal gå i toget til å ha foreldrenes mobilnummer med seg.

Henting av barna på Rådhusplassen

Toget ender opp på Rådhusplassen ca.12:30, og elevene skal hentes i Tordenskioldsgate. Oppløsningssted 1b (Se kart). Vær på utkikk etter en hvit paraply påskrevet ØSTENSJØ med blå skrift. Gi beskjed når barnet hentes, slik at læreren kan krysse ut barnet på klasselisten. Barn som ikke blir hentet i rimelig tid, vil bli fulgt av skolens ledelse til sanitetsstasjonen/ samlingsstedet der foresatte må hente dem. Det er til tider dårlig mobildekning 17. mai, vær ute i god tid. 17. mai-komiteen i Oslo oppfordrer foresatte til ikke å gå inn i toget, følge etter eller hente barna før barnetoget er kommet helt bort til stedet der toget skal løses opp. Flaggborgen og de elevene som går der, drar direkte hjem med buss, og skal ikke hentes.

Arrangement på skolen

4.trinn arrangerer 17.mai feiring på skolen denne ettermiddagen. Egen info fra den komiteen kommer.