Hovedseksjon

Sommerklubben AKS 2017

Ma. 26.6.fr. 30.6.

Østensjø AKS

Praktisk informasjon:

Åpningstider : Sommerklubben er fra fredag 23.06 i uke 25 og mandag - fredag i uke 26 & fra tirsdag 01.08 til fredag 18.08 i ukene 31 - 33.

Oppmøte for alle i uke 25 og 26 er i 1-2. klasse bygget (nybygget). Uke 31-33 er det oppmøte for 1-3.trinn på 3.& 4.klassebasen.

Turer : Alle turene er gratis, samt billetter på evt. t-bane, båt og buss.

Oppmøte og hjemsending : Aktivitetsskolen har vanlige åpningstider, fra kl. 07.30 til 17.00. Kjernetiden er fra 09.30 – 15.30. Barna må møte på Aktivitetsskolen senest kl. 09.30 hvis ikke annet er spesifisert. Vi bruker de faste hjemsendingstidene hvis ikke vi får noen annen beskjed.

Transport : Vi har leid buss til tre av turene (Inspiria, Sølvgruvene i Kongsberg & Vangen Skistue), andre turer bruker vi kollektiv transport. Gi beskjed til de ansatte dersom deres barn har lett for å få ubehag av ulik sort i forbindelse med buss, båt eller t-bane.

Mat : Det er viktig at alle barna har med 2 matpakker og drikke hver dag. Vi har dessverre ingen mulighet til å servere barn ekstra mat i sommerklubben. De fleste dager blir det turer av forskjellige slag, så alle må ha med sekk.

Bading : Vi skal på noen badeturer i sommerklubben. Husk badetøy og håndkle til disse turene. Vi har godkjente livreddere med på badeturene.

Klær/solkrem : Turene blir gjennomført uansett vær, og det er foresattes ansvar å passe på at barnet har med det som trengs, f.eks. regntøy, badetøy, jakke/genser og solkrem.

Klassetrinn : Vi bruker det klassetrinnet elevene går i nå, helt frem til skolestart, hvis ikke annet er spesifisert.