AKS logo

23.06.21

En liten rundtur i bygg vest m/AKS rommet, gang & garderobe.

Bygg Vest:

AKS rommet:

Gang:

Garderobe:

Klasserom:

Bygg Nord:

30.06.17

The Future Girlz - Her & Nå (The Feelgood Summer Mix)

Vi er stolte over og re-lansere AKS sangen (Her & Nå), som ble spilt inn i fjord med jenter & gutter som da gikk i 3. & 4.klasse. Oskar har mixet sangen, og vi har troen på at dette kan bli en lokal hit med god sommerfølelse. Håper dere liker den nye versjonen og at den blir spilt masse i sommer.

04.01.17

Reklame fra Skolefrukt.no (Østensjø AKS).

Følg linken under for å se filmen.

Her kan du se en reportasje fra Østensjø Aktivitetsskole i Oslo fra desember 2016. Den viser hvordan en aktivitetsskole på en enkel og god måte kan inkludere Skolefrukt i måltidet sitt.

30.06.16

Multimedia

Vi er stolte over å presentere Østensjø Aktivitetsskolen sin offisielle sang. Dette er et musikk & videoprosjekt som ble "født" for ca. 1 år siden. Vi fikk med oss Oskar & Mina som har henholdsvis skrevet melodi og tekst til dette prosjektet. Barn fra 3.& 4.klasse fikk muligheten til å være med og bidra med sine talenter, noe som gjorde dette til å bli AKS sin offisielle låt. Gruppa kaller seg "The Future Girlz (featuring Julian & Jonathan)" med låta "Her & Nå.

Håper dere liker sangen og at den blir spilt masse i sommer (det er bare og dele låta med så mange som mulig).

Følg linken og last ned låta i multimedia filer.

24.06.16

The Future Girlz (featuring Julian & Jonathan) - Her & Nå

Vi er stolte over å presentere Østensjø Aktivitetsskolen sin offisielle sang. Dette er et musikk & videoprosjekt som ble "født" for ca. 1 år siden. Vi fikk med oss Oskar & Mina som har henholdsvis skrevet melodi og tekst til dette prosjektet. Barn fra 3.& 4.klasse fikk muligheten til å være med og bidra med sine talenter, noe som gjorde dette til å bli AKS sin offisielle låt. Gruppa kaller seg "The Future Girlz (featuring Julian & Jonathan" med låta "Her & Nå. Håper dere liker sangen og at den blir spilt masse i sommer.

24.05.16

Teaser Trailer - Skolens Hemmelighet

31.08.15

Tilbud om tennis på AKS i regi av Golia Tennisklubb

Tennis

Vi har AKS tennis for 1.& 2.trinn på mandager & tirsdager kl 14-15 for alle barn som ønsker dette tilbudet. Barna blir hentet av tennisinstruktør, men må ta seg selv tilbake til AKS i samlet flokk.

Etter at påmelding er registrert vil vi ha en tilbakemelding fra foresatte om hvilke dag/dager deres barn har fått plass på.

Pris pr time: Kr 75,-

Påmelding til Jan Petter Jacobsen : info@elitetennis.no

14.08.15

Parkeringsplassen er forbeholdt skolens ansatte.
Det er en "drop-sone" ved nedre skolegård. Her skal biler parkeres og elevene kan følges dersom de ikke går alene til AKS / skole.