AKS logo

06.06.18

Påmelding til Sommerklubben på AKS 2018

Sommerklubben 2018

Påmeldingen til sommerklubben er nå avsluttet.

For evt spørsmål vedrørende sommerklubben send mail til:

kjetil.foss@ude.oslo.komune.no eller marit.ramstad@ude.oslo.kommune.no

17.01.18

Program "Superfredag" for 4.klasse

Superfredag

Følg linken til DOKUMENTER for program/info til "Superfredag" for 4.klasse.

07.11.17

Årsplan for Østensjø Aktivitetsskole 2017/2018

Årsplan

Årsplan for aktivitetsskolen skoleåret 2017/2018 kan lastes ned under dokumenter.

20.10.17

Omlegging av fakturerings-systemet på AKS.

Faktureringssystem

Aktivitetsskolene i Oslo har byttet faktureringssystem fra SATS SFO til ITS Application. Det betyr i hovedsak, for dere som betalere, at dere fra nå av må logge dere inn via Min ID når dere skal endre plass, melde inn eller si opp plassen. Vi kan ikke lenger ta imot endringer via e-post eller brev.

Vi håper på forståelse for at ting kan skje i overgangsfasen som vi ikke rår over. Det er derfor viktig at dere gir oss beskjed dersom dere oppdager feil på fakturaene de nærmeste månedene.

Hanne Elisabeth Burum

Inspektør

30.06.17

The Future Girlz - Her & Nå (The Feelgood Summer Mix)

Vi er stolte over og re-lansere AKS sangen (Her & Nå), som ble spilt inn i fjord med jenter & gutter som da gikk i 3. & 4.klasse. Oskar har mixet sangen, og vi har troen på at dette kan bli en lokal hit med god sommerfølelse. Håper dere liker den nye versjonen og at den blir spilt masse i sommer.

05.01.17

Stopp

AV HENSYN TIL ELEVENES SIKKERHET ER PARKERINGSPLASSEN HER OPPE KUN FOR SKOLENS ANSATTE.

DET ER KUN ANLEDNING TIL Å KJØRE BARNA TIL "DROP-SONEN" NEDE VED ØSTENSJØVEIEN, SE SKILT.

04.01.17

Reklame fra Skolefrukt.no (Østensjø AKS).

Følg linken under for å se filmen.

Her kan du se en reportasje fra Østensjø Aktivitetsskole i Oslo fra desember 2016. Den viser hvordan en aktivitetsskole på en enkel og god måte kan inkludere Skolefrukt i måltidet sitt.

30.06.16

Multimedia

Vi er stolte over å presentere Østensjø Aktivitetsskolen sin offisielle sang. Dette er et musikk & videoprosjekt som ble "født" for ca. 1 år siden. Vi fikk med oss Oskar & Mina som har henholdsvis skrevet melodi og tekst til dette prosjektet. Barn fra 3.& 4.klasse fikk muligheten til å være med og bidra med sine talenter, noe som gjorde dette til å bli AKS sin offisielle låt. Gruppa kaller seg "The Future Girlz (featuring Julian & Jonathan)" med låta "Her & Nå.

Håper dere liker sangen og at den blir spilt masse i sommer (det er bare og dele låta med så mange som mulig).

Følg linken og last ned låta i multimedia filer.

24.06.16

The Future Girlz (featuring Julian & Jonathan) - Her & Nå

Vi er stolte over å presentere Østensjø Aktivitetsskolen sin offisielle sang. Dette er et musikk & videoprosjekt som ble "født" for ca. 1 år siden. Vi fikk med oss Oskar & Mina som har henholdsvis skrevet melodi og tekst til dette prosjektet. Barn fra 3.& 4.klasse fikk muligheten til å være med og bidra med sine talenter, noe som gjorde dette til å bli AKS sin offisielle låt. Gruppa kaller seg "The Future Girlz (featuring Julian & Jonathan" med låta "Her & Nå. Håper dere liker sangen og at den blir spilt masse i sommer.

24.05.16

Teaser Trailer - Skolens Hemmelighet

09.12.15

Informasjon om garderoben i 1.& 2.klassebygget

Garderobe

Hjelp oss å holde orden her ved å merke alle eiendeler

Gå til DOKUMENTER for fullstendig informasjon.

20.11.15

Vedrørende kontakt pr.mail til basene.

Mail

Til informasjon vil vi påpeke at mail-adressen vi bruker til utsendelse av felles-mail til foreldregruppen på AKS, kun er et verktøy for å sende informasjon til dere foreldre. Vi ber derfor om at når dere skal gi oss beskjeder/påmeldinger og opplysninger av ulik art, at dere bruker mailadressene som står på ukeplanen og på våre nettsider

31.08.15

Tilbud om tennis på AKS i regi av Golia Tennisklubb

Tennis

Vi har AKS tennis for 1.& 2.trinn på mandager & tirsdager kl 14-15 for alle barn som ønsker dette tilbudet. Barna blir hentet av tennisinstruktør, men må ta seg selv tilbake til AKS i samlet flokk.

Etter at påmelding er registrert vil vi ha en tilbakemelding fra foresatte om hvilke dag/dager deres barn har fått plass på.

Pris pr time: Kr 75,-

Påmelding til Jan Petter Jacobsen : info@elitetennis.no

14.08.15

Parkeringsplassen er forbeholdt skolens ansatte.
Det er en "drop-sone" ved nedre skolegård. Her skal biler parkeres og elevene kan følges dersom de ikke går alene til AKS / skole.